Most popular

Produkterna förnyas automatiskt tills de avbryts. En kostnadsfri.COM,.CA,.UK.,.CO,.NET eller.ORG vid köp av ett nytt paket på 12, 24 eller 36 månader. Du måste lägga till domännamnet i din kundvagn..
Read more
Yes, no, reseller Name, i want to be notified about the latest Epson products, promotions and updated drivers and software. Pricing: 75- 60 minutes, 110- 90 minutes One..
Read more
Hon tittade närgånget på den från höger och vänster, och den ställde sig om möjligt ännu brantare upp i luften. Emily lät sin kropp falla omkull i sängen och..
Read more

Hookup webbplats utan falska profiler


hookup webbplats utan falska profiler

att man blir utsatt för hot och oönskad spridning av kränkande bilder och videor. Under sommaren har exempelvis en rad personer som jobbar på olika säkerhetsföretag, och deras kontakter, fått kontaktförfrågningar via LinkedIn. Han säljer även saker som inte skickas. Även om dessa två exempel på falska profiler i sociala medier kanske varit förhållandevis harmlösa, och ibland direkt underhållande, kan det förstås ställa till problem för såväl företag som privatpersoner.

Se upp för falska profiler på sociala medier mer än bara
Emil Eriksson / Tonklinga
Falska profiler på Facebook

Alla har varit från en Jennifer White som uppges arbeta på något som heter Security Talent Acquisition. Falska profiler är inget nytt och det gäller att se upp, ibland kan syftet vara annat än harmlöst och roligt. Ofta leder det till situationer som är krångliga, tidskrävande och ibland kostsamma att hantera på egen hand. En falsk Zlatan och en påhittad kundtjänst är hobbyjobb där någon eller några vill ha roligt, men flytten till LinkedIn tyder på ett mer professionellt syfte. Alldeles nyligen har det även blivit förhållandevis stor storm kring falska kundtjänstprofiler på Facebook, något som började med den amerikanska varuhuskedjan Target och spred sig sedan snabbt till Sverige där bland andra McDonalds, ICA och Preem har blivit utsatta för profilen Unofficial: Kundtjänst som ger. Profilerna försvann inom kort, antingen genom automatiska utrensningar av såväl Twitter som LinkedIn, eller togs bort självmant av de som ligger bakom försöket. Du kan även göra en omvänd bildsökning. Du som användare har därmed inte bara din egen säkerhet att tänka på, utan även ett visst ansvar att inte acceptera okända kontakter och ge ut rekommendationer utan att faktiskt kunna stå för det du rekommenderar.


Sitemap